TARIKH : 25 FEBRUARI 2015 (RABU)
MASA : 3.30PM – 5.00PM
TEMPAT : MASJID AN-NUR IPG KAMPUS TAWAU
KEHADIRAN
Pensyarah
1.
Pn
Roziah
Guru
pelatih
1.
Ain
Syafiqah Bt Mohamad Said
2.
Nur
Aimi Izzati Bt Ahamad Shabudin
3.
Siti
Nadiah Bt Eddy Chin
OBJEKTIF
PROGRAM
1.
Menguasai
kemahiran membuat mee bagi penjualan mi organik JPP untuk mengumpul dana tabung JPP.
2.
Meningkatkan
kemahiran insaniah bagi mempersiapkan diri untuk menjadi guru.
3.
Merapatkan
hubungan silaturrahim dalam kalangan ahli jawatankuasa perwakilan pelajar.
KEKUATAN
PROGRAM
1. Penghasilan mi yang lebih terjamin
kebersihannya dan menggunakan bahan-bahan organik.
2. Proses penyediaan mi yang mudah serta
tidak mengambil masa yang panjang.
KELEMAHAN
PROGRAM
1. Kekurangan alatan dalam proses
penyediaan mi.
2. Kekurangan tenaga pelatih semasa
proses penyediaan mi.
CADANGAN
PENAMBAHBAIKAN
1. Membeli keperluan alatan penyediaan
mi yang secukupnya.
2. Menggalakkan lebih ramai ahli
jawatankuasa perwakilan pelajar dalam aktiviti penyediaan mi.
Disediakan
Oleh,
Ain Syafiqah Bt Mohamad Sa’id,
Setiausaha
Biro Helwani JPP IPG Kampus Tawau.
No comments:
Post a Comment